Chris werkt sinds september als programmamedewerker bij het Strategy Office – wat valt onder de Algemene Bestuursdienst – van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij ondersteunt de implementatie van de universiteitsbrede strategie door de alignment tussen projecten en de strategie te sturen, projectleiders te trainen om de voortgang van projecten te monitoren en de inbedding van de strategie in de bredere EUR-community te helpen realiseren.

‘’Mezelf kunnen ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied’’

‘’Na mijn studie politicologie in Leiden wist ik een ding zeker; ik wilde studeren in het buitenland. Ik heb vervolgens anderhalf jaar in Bologna en een half jaar in Philadelphia internationale betrekkingen gestudeerd. Ik heb daarna verschillende stages op internationaal niveau gedaan bij BZ op politiek, de EU op duurzame ontwikkelingen en UNDP op fiscale zaken. Ik merkte dat ik elke organisatie interessant vond om te leren ontdekken en dat ik erg van een breed takenpakket en variatie houd. Daarbij wilde ik erg graag verder werken aan het maken van maatschappelijke impact, maar op een ander niveau en in een compleet andere organisatorische context. De universiteit leek mij een hele interessante omgeving om in te werken, mezelf verder te ontwikkelen en proberen impact teweeg te brengen. Dat hoop ik bij de EUR te realiseren.”

‘’Een compleet nieuwe organisatorische context’’

‘’Mijn opdracht houdt in dat ik achter de schermen bijdraag aan de uitvoer van de strategische ambities van de EUR. Ik werk samen met de programmasecretaris en strategisch adviseur en bied ondersteuning bij het monitoren van de implementatie van de strategie in de breedte.’’

Chris Dijkman Dulkes

Chris Dijkman Dulkes

Trainee Projectmedewerker Onderwijsinnovatie & Procesverbetering

Chris Dijkman Dulkes, MSc
Erasmus Universiteit Rotterdam
Strategy Office