Ted werkt als Project lead bij het Teaching Lab van de TU Delft. Hier werkt hij aan projecten om onderwijsinnovaties binnen de TU te versterken en te verduurzamen.

“Tijdens mijn Master Sociale- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden ontwikkelde ik een passie voor leren en ontwikkelen. Hierdoor was het voor mij volkomen logisch om na mijn afstuderen bij de universiteit te gaan werken. Ik begon als vaardighedendocent aan de Universiteit Leiden, waar ik al snel merkte dat ik steeds meer aangetrokken werd tot het reilen en zeilen van de universiteit. Toen het LDE traineeship op mijn pad kwam, wist ik direct dat dit voor mij de ideale volgende stap zou zijn in mijn loopbaan.”

“Zelf de koers bepalen…”

“Tegenwoordig ben ik Project Lead bij het Teaching Lab van de Technische Universiteit Delft. In deze rol werk ik aan verschillende projecten om onderwijsinnovaties binnen de TU te versterken en te verduurzamen. Dit houdt in dat ik mij onder andere bezighoud met het organiseren van (online) onderwijssessies, het opzetten van onderwijsnetwerken en het begeleiden van nieuwe samenwerkingen tussen docenten (en externe partijen). Vanuit deze rol sta ik als linking pin nauw in contact met docenten, support en andere belanghebbenden. Hierdoor leer ik veel over de universiteit – maar ook over mijzelf.”

“Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.”

“Wat ik mooi vind aan het LDE-traineeship is dat er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Dit merk ik bijvoorbeeld aan hoeveel vrijheid en verantwoordelijkheid ik krijg in mijn dagelijkse werkzaamheden waardoor ik zelf koers kan bepalen in mijn leerproces. En dan heb ik het nog niets eens over de trainingen, intervisies en coaching waarin je je verdiept in het handelen van jezelf en van je medetrainees. Kortom: biedt dit traineeship genoeg mogelijkheden om – samen met anderen – te leren over jezelf. Ik weet zeker dat ik van de dingen die ik nu leer de rest van mijn loopbaan nog de vruchten zal plukken!”

Ted Adrichem

Ted Adrichem

Trainee Project Lead

Ted Adrichem, MSc
TU Delft
Teaching Lab