Hi en welkom bij een dag in ‘’het leven van’’. Laten we even kennismaken, voordat ik uitleg wat ik precies doe als LDE Trainee. Mijn naam is Gillroy Fraser, ik ben 28 jaar oud en woon in Rotterdam. Sinds september 2021 werk ik als LDE-trainee in het onderwijs aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Samen met mijn collega’s evalueren en ontwikkelen wij faciliteiten die derdejaars bachelor- en masterstudenten helpen bij het schrijven van hun scriptie. We hebben in de afgelopen periode digitale videoclips en webinars ontwikkeld om de veelvoorkomende en algemene vragen van studenten met betrekking tot het schrijven van een scriptie te beantwoorden. Zo kunnen studenten zelfverzekerder te werk gaan en daarnaast ook verdiepende vragen aan hun begeleiders stellen.

Tijdens het werken ben ik een hele grote voorstander van de dal-en piekmethode. Ik begin om 07:30 met de makkelijkste taken en bouw dit op naar de moeilijkste taak die ik net voor de lunch om 13:00 uur afrond. Tijdens de lunch is er de mogelijkheid om op de campus eten te halen of om de benen te strekken. Het is meer een informeel moment om samen op te laden. Na de lunch probeer ik weer langzaam op gang te komen en plan ik vaak bijeenkomsten van ongeveer een uur met mijn begeleiders of collega’s in. Wij bespreken dan mijn gang van zaken en sparren tegelijkertijd over verschillende ideeën. Hierna ga ik weer rustig aan de slag tot 15:00. Vanaf dit moment probeer ik mijn werkdag af te ronden met ‘’lichte werkzaamheden’’. Dit is het eerste moment waarop ik mijn email open en beantwoord. Ik plan dan ook direct alle nieuwe afspraken, bel nog met wat collega’s en streep als laatste de bereikte doelen van mijn to-do lijstje door.

Rond 15:30 is het tijd om naar huis te gaan. Ik woon dicht bij de campus, dus ik zie deze 20 minuten als een soort cardiotraining om naar huis te lopen. Gelukkig, kan ik op regenachtige dagen mijn werk ov-kaart gebruiken om met het openbaar vervoer naar huis te gaan. Rond 16:00 uur duik ik direct de sportschool in, die om de hoek van mijn woning te vinden is. Meestal ga ik fitnessen of neem ik deel aan een groepsles boksen. Ik probeer iedere dag 45 minuten op hoge intensiteit te sporten en om daarna 15 minuten te stretchen. Direct hierna loop ik nog 25 minuten hard voordat ik thuis op de bank neerplof. Als ik ben bijgekomen ga ik weer douchen, boodschappen doen en kook ik iedere dag een verse en warme maaltijd. Soms zelfs meerdere keren op een dag. Ik kook en experimenteer graag met verschillende ingrediënten en recepten. Op een dag hoop ik een verkorte koksopleiding te mogen volgen.

Na het avondeten is het 19:00 uur. Ik kijk dan nog even snel naar mijn beleggingen in de hoop miljonair te zijn geworden (wat nog niet het geval is). Na deze teleurstelling kijk ik nog naar mijn andere passieve inkomensvormen. In het laatste deel van mijn avond doe ik graag nog iets leuks als een soort ‘’zelf beloning’’. Ik vind het dan leuk om te gaan boulderen, salsa of bachata te dansen of met mijn familie, vrienden of vriendin met de Pathé unlimited naar de film te gaan. Op een iets luiere avond zet ik een lekker ‘’old skool’’ muziekje op (Boyz-2-Men, Bob Marley of Usher). En dan ga ik aan de slag met mijn eigen bedrijf of probeer ik om nieuwe skills te leren. Momenteel ben ik bezig met een course non-lineairiteit in complexe systeem dynamica aan de Universiteit van Amsterdam.

Rond een uur of 22:30 takel ik af en pak ik nog snel mijn werk- en sporttas in voor de volgende dag. Ook de broodbakmachine stel ik in, om zo de volgende ochtend wakker te worden met de geur van vers brood. Jammie!! Ik duik dan mijn bed in om op tijd naar bed te gaan. Maar stiekem gaat de tv toch aan en open ik de Disney app of Netflix, om toch even op te gaan in fictie en documentaires! Ook ik ben mens en kan de verleiding niet altijd weerstaan. Rond 23:30 is het dan echt tijd voor bed. Ik zet mijn wekker en herinner mijzelf eraan, dat morgen weer vol zit met nieuwe en onverwachte kansen.