Per 1 september ben ik met een vliegende start begonnen bij het Positive Change Initiative. Ik neem het stokje over van mijn LDE-trainee voorganger(s) en metsel verder aan wat ze hebben opgebouwd. ‘To be a force for positive change’ is de missie-statement van de Rotterdam School of Management en aan mijn team de taak om dit te bewerkstelligen. Geen woorden maar daden! is wat we willen.

“Geen woorden, maar daden!”

“Deze daden maken we mogelijk met een pallet aan impactvolle projecten. Ik houd me momenteel voornamelijk bezig met: (1) het managen van het ‘Sustainable Development Goals (SDGs)’ Ambassador Programma; (2) het opzetten en runnen van een online en offline escape room; en (3) andere projecten die ‘positive change’ omarmen zoals de ‘100 Months to Change’ campagne, Plant Party’s en een Minecraft SDG Challenge. Dit maakt mijn project divers, uitdagend en impactrijk, iets waar ik veel voldoening uit haal.”

“Dit maakt mijn project divers, uitdagend en impactrijk.”

“Voor het voeren van campagnes komt mijn ervaring van vorig jaar goed van pas. Toen hield ik mij, als deel van de EUR-afdeling Data en Publicatie Support, voornamelijk bezig met interne communicatie gericht op onderzoekers. Dit jaar werk ik ook aan (bewustwordings)campagnes maar voor een andere doelgroep en in een andere setting. Ik hoop mijn blik op de EUR weer verder te verbreden terwijl ik werk aan een duurzame toekomst.”

Josien Dümmer

Josien Dümmer

Management Trainee

Josien Dümmer, MA
Erasmus Universiteit Rotterdam
Rotterdam School of Management