Vorig jaar werkte Sarah bij de afdeling Academisch Erfgoed van de TU Delft. Dit jaar gaat ze aan de slag bij de afdeling Academische Zaken van de EUR, waar ze zal werken aan het nieuwe internationaal partnerbeleid.

 “Impact-based beleid”

“Na een leerzaam, maar vooral ook creatief jaar is het nu tijd om kennis te maken met een bestuurlijke omgeving. Ik werk dit jaar bij de afdeling Academische Zaken, waar ik mij zal bezig houden met een nieuw EUR-partners beleid, wat onderdeel is van de EUR internationaliseringsstrategie. Hierin staat impact-based beleid centraal.”

 “Mensen verbinden”

“Gezien de decentrale karakter van de EUR hebben alle faculteiten hun eigen beleid omtrent internationale partners. Het zal daarom ook een flinke klus zijn om een inventarisatie te maken en een nieuw, centraal beleid te schrijven. Mijn doel dit jaar is dan ook om mensen te verbinden door te werken via een bottom-up principe.”

”Gelukkig hebben we ook dit jaar waardevolle trainingen, workshops en intervisie momenten waarin ik waardevolle tools kan leren om mijn opdracht nóg beter uit te voeren.”

Sarah Edrisy

Sarah Edrisy

Trainee Internationaal Partnerbeleid

Sarah Edrisy, Msc
Erasmus Universiteit
Academische Zaken