Sarah Edrisy is sinds September 2019 werkzaam bij de TU Delft Library. Hier is zij projectleider van het project “Teaching with Heritage” en maakt ze tentoonstellingen over o.a. academisch erfgoed en diversiteit.

 “Tijd voor iets nieuws”

“Tijdens mijn studie Biomedical Sciences heb ik mij eigenlijk vooral veel beziggehouden met wetenschappelijk onderzoek naar medische onderwerpen. Omdat ik vond dat het tijd werd voor wat nieuws heb ik toen besloten om mijn specialisatie binnen science communication te doen. Dit houdt in dat je leert om wetenschap in brede zin te vertalen voor een groot publiek. Tijdens mijn specialisatie ontwikkelde ik steeds meer interesse in wetenschapsvalorisatie en de verbinding tussen wetenschap en maatschappij. Toen ik zag dat het LDE traineeship ook projecten binnen mijn interesses had, besloot ik om een poging te wagen.”

 “Teaching with heritage”

“Sinds september ben ik gestart bij de afdeling Open Spaces van de TU Delft Library. Hier houd ik mij bezig met het ontwikkelen en organiseren van tentoonstellingen. Ik ben project leader van het project “Teaching with Heritage”. Het project bestaat uit het opstellen van een serie erfgoed tentoonstellingen en heeft als doel om de zichtbaarheid van het academisch erfgoed van de TUD te vergroten. Het project gaat enerzijds om het initiëren en uitvoeren van onderwijsprojecten met docenten en anderzijds om de (digitale) vastlegging ervan.”

“Daarnaast werk ik aan een tentoonstelling over diversiteit welke in de wachtkamer van het College van Bestuur zal komen te staan. Diversiteit is een onderwerp dat mij aan het hart gaat en ik ben blij te zien dat er steeds meer aandacht voor is!”

 “Brede ontwikkeling”

“Het leuke aan dit traineeship is, naast de leerzame werkervaring die je opdoet, dat er volop ruimte is voor professionele ontwikkeling. Je krijgt de kans je breed te ontwikkelen door deelname aan verschillende workshops en trainingen.”

Sarah Edrisy

Sarah Edrisy

Trainee Projectleider Education Services - Open Spaces

Sarah Edrisy, Msc
TU Delft
TU Delft Library