Na een jaar in het team Community Engagement & Outreach op de TU Delft, werkt Rosa nu op de faculteit Electrotechniek Wiskunde & Informatica aan onderwijsinnovatie en procesverbetering in het team Onderwijs en Studentzaken. Ja, ook op de TU Delft.

‘’Dichtbij het onderwijs’’

‘’Ik ben heel blij dat ik mijn tweede traineejaar op een plek dichtbij het onderwijs zit. Ik heb altijd affiniteit gehad met onderwijs en nu kan ik daadwerkelijk een bijdrage leven aan het verbeteren ervan.”

‘’Sneller afstuderen’’

‘’Ik werk dit jaar aan het terugdringen van studievertraging bij de master Computer Science. We zijn nu bezig met de implementatiefase. Zo zijn we een nieuw inhouse-ontwikkeld registratiesysteem aan het testen om meer zicht te krijgen op het afstudeerproces van studenten. Parallel daaraan worden de laatste puntjes op de I gezet voor de nieuwe afstudeerprocedure. Dat laatste betreft een langlopend proces. Het is ontzettend leerzaam om te zien hoeveel perspectieven en belangen er zijn in zo’n verandertraject in het onderwijs. Mooi om te zien wat er allemaal bij komt kijken!’’

Rosa Jehee

Rosa Jehee

Trainee Projectmedewerker Onderwijsinnovatie & Procesverbetering

Rosa Jehee, MSc
TU Delft
Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde & Informatica