Het eerste jaar van het LDE traineeship werkte Julia bij de Erasmus Universiteit Rotterdam bij het Diversity & Inclusion Office. Daar richtte zij zich op student engagement. In het tweede jaar gaat ze aan de slag bij de afdeling Strategic Development van de TU Delft.

‘’Van projectmedewerker naar beleidsmedewerker’’

‘’Het LDE traineeship biedt mij de unieke kans om verschillende functies te ontdekken en hierin mijzelf te ontwikkelen. In het eerste jaar startte ik mijn eigen project op, dit jaar zal ik aan de slag gaan als junior beleidsmedewerker. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan het adviseren over strategische thema’s binnen de universiteit. ’’

‘’Lessen naar de praktijk vertalen’’

‘’Dankzij de trainingen van de Baak en de intervisies met mede-trainees heb ik veel nieuwe inzichten gekregen over mijzelf, zowel persoonlijk als professioneel. De nieuwe inzichten gaan gepaard met concrete acties voor de praktijk. De trainingen en intervisies houden mij een spiegel voor: ik weet beter wat mijn kwaliteiten zijn, maar herken ook punten waarop ik nog wil doorgroeien. De trainingen hebben mij bijvoorbeeld doen nadenken over mijn communicatie strategieën, de manier waarop ik ruimte in kan nemen en beter grenzen kan leren stellen. Heel waardevol! ”
Julia Kreuwel

Julia Kreuwel

Trainee Policy Officer

Julia Kreuwel, MSc
TU Delft
Strategic Development