Na zijn master Globalisation and Law aan de Universiteit van Maastricht begon Bastiaan in 2019 aan het LDE traineeship. In zijn eerste jaar is Bastiaan werkzaam als trainee Corporate Communicatie & Marketing bij de Directie Strategische Communicatie & Marketing van de Universiteit Leiden.

“Mijn achtergrond…”

“Ik ben in het buitenland opgegroeid en heb in mijn jeugd Engelstalig onderwijs genoten. Ondanks mijn internationale achtergrond besloot ik om rechten te gaan studeren in Leiden – ik koos voor deze studie omdat ik geen idee had wat ik wilde worden. Ik vond het een boeiende studie maar diep van binnen wist ik dat ik een andere richting op wilde gaan. Zo deed ik een bestuursjaar voor Erasmus Student Network (ESN) in marketing, liep ik stage bij de economische afdeling van de Nederlandse ambassade in Kuala Lumpur en heb ik 8 maanden als campagnemanager gewerkt voor een fondsenwerving consultancy in Oxford.”

“Waarom LDE…”

“Het traineeship Corporate Communicatie & Marketing van de Universiteit Leiden sprak mij gelijk aan, omdat ik op zoek was naar een traineeship waar ik mijn creatieve vermogen en schrijfvaardigheid verder kon ontwikkelen.”

“Boeiende opdrachten…”

“Momenteel ben ik bezig met boeiende opdrachten variërend van het creëren van een corporate brochure tot het samenwerken met Leidenaren om wijkinitiatieven te organiseren.”

“Mijn doel…”

“Ik wil meer leren over online marketing en de rol die data hierin spelen. Daarnaast wil ik me graag op professioneel en persoonlijk vlak ontwikkelen. Ik hoop dit te bereiken door elke dag met een professionele en gedreven attitude aan het werk te gaan. Ik wil mij kwetsbaar opstellen in de zin dat ik vragen ga stellen, open ga staan voor kritiek en niet bang zal zijn om fouten te maken.”

Bastiaan van der Zeeuw

Bastiaan van der Zeeuw

Trainee Corporate Communication & Marketing

Bastiaan van der Zeeuw, LLM
Universiteit Leiden
Strategische Communicatie & Marketing