In het eerste jaar van de LDE-traineeship is Asli werkzaam op de afdeling Information Technology Services van de Erasmus Universiteit. Hier werkt zij als Trainee Beleidsmedewerker en Projectleider Procesoptimalisatie.

“Mijn achtergrond”

“Tijdens mijn master Management van de Publieke Sector heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van Strategie, Advisering en Verandermanagement. Vóór mijn master heb ik Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heb ik de LDE-minor Arbeidsrecht & Reorganisatie gevolgd aan Erasmus School of Law.”

“Het uitdagende karakter van het traineeship”

“Dat ik na mijn master op de afdeling IT zou gaan werken, had ik nooit kunnen voorspellen. Het LDE traineeship zorgt ervoor dat je uit je comfortzone stapt en je ontwikkelt op professioneel en persoonlijk vlak. Juist het uitdagende karakter van het traineeship heeft mij doen besluiten om te solliciteren.”

“Procedures efficiënter inrichten”

“Afgelopen september ben ik als eerstejaars trainee gestart bij Information Technology Services binnen het team IT Service Desk & Workplace Services van Erasmus Universiteit Rotterdam. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie van het incidentmanagement. Per 1 juni 2019 is IT Front Office samengevoegd met IT WPS (tweedelijns werkplekbeheer). Deze twee afdelingen moeten een geoliede machine worden waar de klanten graag bij aankloppen wanneer zij problemen ondervinden met de IT dienstverlening.  Ik maak verbetervoorstellen voor procedures die efficiënter kunnen worden ingericht. Daarnaast ben ik ook bezig met het project ‘Doorontwikkeling van IT Service Desk’. Zo organiseer ik samen met mijn collega’s stakeholdersessies en houd mij bezig met het onderwerp ‘communicatie richting de klant’.”

Asli Gulmus

Asli Gulmus

Trainee Beleidsmedewerker / Projectleider Procesoptimalisatie

Asli Gulmus, MSc
Erasmus Universiteit
Information Technology Services