In het eerste jaar van het traineeship werkte Asli als projectleider procesoptimalisatie op de IT-afdeling van Erasmus Universiteit Rotterdam. In het tweede jaar gaat Asli als beleidsmedewerker aan de slag op de HR-afdeling van TU Delft. Zij gaat zich bezighouden met heroriëntering van visie, beleid en organisatie op het gebied van Health, Safety & Environment.

“Een vakgebied welk mij totaal onbekend was”

“Dat ik met mijn opleiding Bestuurskunde en Psychologie op de afdeling IT zou gaan werken, had ik nooit kunnen voorspellen. Dit traineeship heeft mij dan ook de kans gegeven om mij te ontwikkelen in een vakgebied welk mij totaal onbekend was. Ik heb veel geleerd over projectmanagement, procesoptimalisatie, IT en heb de kans gekregen om managementvaardigheden te ontwikkelen. ”

“Van operationeel naar beleidsmatig niveau”

“Vorig jaar was ik voornamelijk werkzaam op operationeel niveau. Dit jaar zal ik op de HR-afdeling aan de slag gaan op beleidsmatig niveau. De HSE-manager staat namelijk met haar team voor een opdracht om een heroriëntering te doen op visie, beleid en organisatie op het gebied van Health, Safety & Environment. De herorienteringsopdracht moet uiteindelijk resulteren in een HSE-Afdelingsplan. Als trainee vervul ik (namens de manager) de projectleidersrol. Aan mij de taak om het plan vorm te geven en uiteindelijk uit te voeren. Een hele mooie uitdaging! ”

Asli Gulmus

Asli Gulmus

Trainee Policy Health, Safety and Environment

Asli Gulmus, MSc
TU Delft
Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen