Quincy is in September 2018 met zijn eerste trainee-opdracht begonnen bij de Human Resource Management afdeling van Universiteit Leiden. Hij is daar betrokken bij het ontwikkelen van opleidingen voor promovendi en postdocs. Daarbij zal vooral de focus liggen op het blended maken van de opleidingen.

“Pedagoog met een passie voor sport en digitaal onderwijs”

“Mijn achtergrond ligt op het gebied van pedagogische wetenschappen met een specialisatie in onderwijskunde en een master in digital media in human development. Naast het studeren ben ik 7 jaar actief geweest als studiebegeleider in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Het gaf mij enorm veel voldoening om die jongens te helpen met hun ontwikkeling op educatief, persoonlijk en sportief gebied. Maar ik wil meer mensen helpen zich te ontwikkelen op educatief gebied en ik ben ervan overtuigd dat e-learning daar een grote rol in kan spelen.”

“Opleidingen voor promovendi en postdocs ontwikkelen”

“Mede daarom heb ik voor het traineeship op de afdeling HRM Opleiden gekozen. Op deze afdeling ga ik meehelpen met de implementatie van e-learning in bestaande cursussen voor promovendi en postdocs. Verder ben ik bezig met de lancering van een online career platform en planningstool voor promovendi en postdocs. Tijdens het traineeship krijg ik genoeg ruimte om mezelf breed te oriënteren en kan ik werkervaring opdoen in een grote organisatie.”

“Lunchen en borrels

“De afdeling HRM bestaat uit hardwerkende en gezellige mensen. Om twaalf uur gaan we gezamenlijk lunchen en als de zon schijnt zitten we lekker in de tuin. Verder zijn er af en toe vrijdagmiddagborrels om het weekend in te luiden. Daarnaast organiseren de Leidse trainees elke laatste woensdag van de maand een lunch met elkaar. ”

Het LDE traject”

“Ik maak deel uit van alweer de 5e LDE trainee lichting. Er staat dit jaar een leerzaam programma voor ons klaar, waarmee we ons volop kunnen ontwikkelen. Voor mij is dit mijn eerste echte baan, een best wel spannend moment. De spanning verdween vrij snel mede door de leuke groep trainees en de collega’s op de afdeling. Ben jij net afgestudeerd en aan de start van je carrière? Geef je vooral op voor het LDE traineeship, je zult er geen spijt van krijgen!   ”

Quincy Breidel

Quincy Breidel

Trainee Learning Innovation Consultant

Quincy Breidel, MSc
Erasmus Universiteit
Erasmus School of Law