Narges Yoesefi is per 1 september 2019 gestart als Trainee Junior Beleidsadviseur PhD bij de Universiteit Leiden.

“Politiek en economie”

“Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in ideeën en theorieën over de (internationale) politieke orde. Daarom heb ik voor de bachelor politicologie gekozen met de specialisatie internationale betrekkingen aan de Universiteit Leiden. Mede omdat ik hoopte meer te begrijpen over de wereld waarin we leven. Tijdens mijn bachelor kwam ik tot de ontdekking dat ik (internationale) politieke economie erg interessant vind. Aangezien ik een andere studierichting op wilde en mij wilde verdiepen in economie en beleid/politiek koos ik voor een master bestuurskunde met de specialisatie Economics and Governance. Daarnaast maak ik deel uit van de D66 werkgroep Economie in Den Haag om op praktisch niveau ervaring op te doen.”

“Ontwikkeling en academische omgeving”

“Ik heb voor het traineeship gekozen omdat ik mij heel graag binnen een academische omgeving bevind. Daarnaast kan ik mij door middel van het traineeship en als trainee Business Transformatie in Leiden volop ontwikkelen door uit mijn comfort zone te stappen. Ik word als trainee Business Transformatie volop uitgedaagd en ik leer ontzettend veel over de werking van een organisatie. Er moet continue de juiste balans gevonden worden tussen organisatie, processen, ICT en systemen en de mens. Wat ik persoonlijk mooi vind om te zien is hoe de mens binnen de organisatie centraal staat. Ten tijde van grote (technologische) veranderingen wordt er veel rekening gehouden met de wensen en behoeften van de medewerker.”

“Erasmus by the sea”

“Mijn eerste traineejaar als projectleider bij de Universiteit Leiden is ontzettend leerzaam en uitdagend geweest. In mijn tweede traineejaar ben ik als junior beleidsadviseur PhD aan de slag gegaan bij het International Institute of Social Studies (ISS) in Den Haag.

Het ISS is een internationale instelling die zich richt op beleidsgerichte sociale wetenschappen. Het ISS biedt mij daarom in mijn rol als beleidsadviseur niet alleen de kans om te leren over beleid en strategie, maar het biedt mij ook de mogelijkheid om mijn kennis over social studies te verbreden door bijvoorbeeld seminars en lezingen bij te wonen. Zo ontwikkel ik mij tegelijkertijd op terreinen waar ik het meest enthousiast over ben!”

Narges Yoesefi

Narges Yoesefi

Trainee Junior Beleidsadviseur PhD

Narges Yoesefi MSc
Erasmus Universiteit
International Institute of Social Studies